OVER MIJ & DE SALON

Mijn naam is Elianne van Es en ik ben sinds 16 januari 2018 gestart met mijn eigen praktijk ‘Pedicure Prinsenland’. Na het behalen van mijn pabo diploma ben ik iets totaal anders gaan doen waar mijn perfectionisme wel in het voordeel werkt en waar ik ook mijn creativiteit kan toepassen. Daarvoor heb ik mij laten omscholen tot pedicure en heb ik de afgelopen jaren veel praktijk ervaringen opgedaan tijdens vele stages en loopbaan bij een medisch pedicure. Ook heb ik een speciale training afgerond voor het unieke suiker epilatie systeem van Pandhy’s. Deze periode heeft mij genoeg kennis en ervaring gebracht waardoor ik mijn eigen praktijk aan huis heb geopend.

 Bij Pedicure Prinsenland kan iedereen terecht voor kwaliteit voor een redelijke prijs, persoonlijke aandacht en vakkundig & onderbouwd advies. Hier wordt de tijd voor u genomen en krijgt u waar voor uw geld.

De salon voldoet volledig aan de eisen van hygiëne en veiligheid, maar is toch een sfeervolle omgeving waar u even helemaal tot rust kan komen. Ook hecht ik veel waarde aan natuurlijke en biologische producten. Zo wordt er tijdens de behandeling gebruik gemaakt van merken zoals Peclavus, Pandhy’s, Dadi’Oil en One Minute. Kijk voor meer informatie verder op de website. 

Ik hoop u snel te ontmoeten in mijn behandelstoel zodat u weer loopt op wolkjes of weggaat met een nieuwe suikerverslaving. 

Elianne van Es